Mala

Met veel plezier stel ik jullie mijn MALA’S voor.


Iedere MALA is een eigen creatie met een mooi verhaal.


Je kan ze hieronder bekijken.


Een MALA is een handgeknoopte gebedsketting om Mantra’s te reciteren. Maar je kan een MALA ook gebruiken om het stil te maken en even naar jezelf te luisteren, of gewoon omdat je de Mala mooi vindt en graag bij je wil dragen.


Elke MALA bestaat uit 108 kralen in natuurlijke materialen, zoals hout, edelstenen, zaden en pitten, glas, bot en fossiel… Elke kraal met een eigen verhaal en spirituele boodschap.


Heb jij ook zin om zo eens een MALA te leren knopen in verschillende materialen?         ---> Naast Mortsel, nu ook in MOL <---


Een ketting waarin je veel van jezelf kan leggen, gewoon als ontspanning of omdat je het leuk vindt. Samen in stilte met je handen werken. Of je kan er ook eentje voor iemand anders knopen als een uniek en heel persoonlijk geschenk.Dit kan op  woensdag 6 december in Mortsel (Deurnestraat 303) of op maandag 4 december in Mol (Arendstraat 49) telkens van 10 tot 16 uur.


We werken met een combinatie van verschillende materialen (er is een ruime keuze aan kraaltjes en halfedelsteentjes.) Alle materialen zijn inbegrepen in de prijs. Hiervoor krijg je: 40 half edelsteentjes of zaden/pitten en vrije keuze uit de andere materialen. Je krijgt eerst een korte inleiding om voor jezelf uit te maken welke intentie je je eigen Mala wil meegeven. Zo wordt het volledig je eigen krachtige creatie.


Voor deze hele dag betaal je 110 euro, kom je met twee (bijvoorbeeld samen met je liefste collega of vriend of vriendin) dan betaal je 100 euro per persoon.


Meer info of inschrijven kan bij lieve@libella.be of 0476/56.34.15


(Ik voorzie thee, koffie, water en koekjes, lunch breng je best zelf mee)
Om de MALA beter te bekijken, kan je op de afbeelding klikken.